code: A7341      studiebelasting: 10 sp      periode:
naam: Voorbereiding Onderzoeksrapport 2
internet: rooster
opleiding/fase: ectrie/duaal/major
voertaal: Nederlands
docent(en):
contactpersoon: mw. drs. W.M. van Sonderen
secretariaat: E&B
aanmelding: -
toelatingseisen: uitsluitend voor studenten Econometrie-Duaal programma
aanbevolen: -
onderwijsvorm: -
tentamenvorm: -
tentamenperiode:
tentameneisen: -
tentamenstof: -

Doelstelling

Inhoud

Elke duale doctoraalstudent werkt aan een onderzoek gecombineerd met zijn werkdeel buiten de universiteit. Het produkt hiervan wordt het onderzoeksrapport genoemd dat ingebracht kan worden in het doctoraal examen. De werkzaamheden zijn in 3 onderdelen gesplitst:

Verwacht wordt tenminste dat de student zich voldoende oriënteert in de bestaande literatuur op het gekozen terrein. De student zal blijk moeten geven van voldoende econometrisch vakmanschap. Indien (naar oordeel van de goedkeurende docent) niet aan deze voorwaarden is voldaan, kan de student verplicht worden enige additionele werkzaamheden uit te voeren.

Het onderzoeksrapport moet worden goedgekeurd door een daartoe bevoegd lid van de wetenschappelijke staf van de capaciteitsgroep E&B. Indien de begeleider van het onderzoeksrapport van buiten deze capaciteitsgroep komt, zal vooraf ook een begeleider binnen de capaciteitsgroep E&B moeten worden gezocht.

Iedere student die begint met het schrijven van een onderzoeksrapport dient zich in te schrijven bij mw. A. Hendriks-Bezemer.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mw.drs. W.M. van Sonderen-Huisman.

Verplichte literatuur

 19-2-2002